ETIKA

KOMENTO
SLOBODNA MIŠLJENJA
ANALIZE – POZADINE
- DOLAZEĆI DOGAĐAJI

www.
etika.com

28.1.2001

0K28

Njemačka potpuno zaglupljena

D-bilanca 2000
Znamenje M. Humer 

Deutschland verblödet total

Njemačka se potpuno zaglupljuje

Nije samo CDU jedna ludnica (što je onda SPD i zeleni?) kao što to Münchenske večernje novine titlaju, već cijela Njemačka. Svakodnevna lektira dnevnih novina, samo podsjeća na droge-afere nogometnog trenera Christophera Dauma, koji je glasno u mafija aferama jednog suparnika na vrat nahuškao a jednoj trbušnoj plesačici navodno platio 60 000 DEM za pobačaj (26.10.2000) to sve baca sliku na

Stanje u Republici:

Njemačka – zemlja mrtvih duša.

Ta ocjena na primjer potvrđuje  "Tatort" - mjesto izvršenja – kriminal - "Jednom dnevno" (29.10.2000, 20.15 sati, na ARD) preko tog ludog svijeta koji čini televizijski prijamnik, koji ne postane sam sebi nastran, već na kažnjiv način , još tinejdžere sa kultom jedne operne sapunice, tjeraju u ludilo, naime k obožavanju jednog unutarnjeg, bezvrijednog Star-a i samog sebe nuditi tom patvorenom, krivotvorenom Bogu ("ti treba da budeš prvi").

Jedan zbrkani svijet, totalno konfuzni, uništena djeca, žene koje nisu odgoverne majke ili uzoran primjer svojoj djeci, ve sex beštije ili bezskrupolozne iznuđivačice. Jedna bijedna fukara, ta bestidnica televizijska, sa svojim stalnim stresnim scenama, zbog borbe za uključujučim kvotama i monetama, ipak siroti ljudi, kad pomislimo, da mnogi od njih ne mogu izaći iz takvog nereda, boslenim odnosima. S tim istil zadovoljstvom, kojega sada progone i predočuju milionskoj publici od djece, mladeži i starcima, imat će i u paklu posla, naravno u manje ugodnoj formi.

Naravno prema našem držanju – osim rata, atomskog-GAU-a, potresi, razne pošasti i sličnim katastrofama-jedina je mogućnost za spas Njemačkog naroda kao i u supatnji dovučenih inostranih doseljenika, koji je svoju sudbinu iz skrovitosti svoje vlastite kulture, proračunano predložio, biti u tako jednom materijalističkom društvu bez budućnosti:

Možda će tada ljudi početi razmišljati da se osim žderanja, pijenja, zabranjenog sexa, automobila i kompjutera da još mnogo drugih stvari na tom svijetu postoje.

Možda počnu tada opet živjeti, misliti, čitati dobre knjige, činiti značajne i dobre stvari, dostojno se oblačiti, djecu krščanski i dobro odgojiti, žrtvovati se za svoju obitelj i moliti.

Informativna služba etika.com
Naknadni tisak kod oznake izvora etika.com dopušteno


Kao dodatak jedan artikl od Martin Humer-a iz "Medicine e ideologije", Informativni list Evropskih liječničkih akcija www.aerzteaktion.de , 3/2000, strana 11

Njemačka ubija svoju djeci i bude samo od .. poplavljena!

Njemačka voli prnografiju i savjete crvenih iz 68.-te godine i ima za posljedice milione vezanih i nesposobnih ljudi, pojedinačna domaćinstva. Crveni su godinama propovijedali. Mi smo nadnarod. Ubijte djecu i ne uručite ih svijetu! Svi su to vjerovali i marljivo tako radili. Njemačka sada ide na štakama a crveni cinično smijuci se kažu: “Mi trebamo milione doseljenika”!

Njemačka ne ide k propasti. Ona je već propala i mora se nanovo opet izgraditi. Kako se jedno društvo može ponovo moralno izgraditi i samo zaštititi kod toliko istovrijednosti, propadanja i nerada.  Nijemci uvijek plašljivo kažu suvisle riječi: “Ako netko i nešto kaže uvijek je Nacist-Naci!”

Izvrsni red

Stvoritelj je ljudima dao razum, da stim razumom učini red u prekrasnoj prirodi i da prepozna da je za temelj tog reda njegov vlastiti odnos prema prirodi.

Johann Kepler

etika.com