Informativno otkrivanje etika.com vjesnik vjere zadnjih vremena AIHS straža milordnosti Guami

ETIKA HRVATSKI

KRAJ VREMENA

www.etika.com
13.3.2001

HR90A53

Otkrivanje 2001

 

Poslije muka kao AIDS-A (nastala u Africi), Gen-Horor (raširen od Amerikanaca), smrtonosne uv-zrake (Antarktikt i Australija) kao i BSE (u Europi) manjka samo još nešto iz Azije: Solowjew misli na jedan prepad sa istoka, na bić rata.
Svakako se ide velikim koracima prema svjetskoj katastrofi.

1.    Općenito odpadništvo = apostazija. Pojačana je navala na Krščansko vjeravanje i na prave krščane. Rascjep u Vatikanu kao i u svim vjeroispovijedima. Tek jedno malo stado ostaje Krščanstvu vjerno.

2.     Individualna Apokalypsa: onaj čovjek koji se ne želi pokoriti Božjim zapovjedima i uređenju, živi kao da je mrtav, ili sumnja na bezsmislenost takvog životnog puta, životne mudrosti.

3.     Jedan hladan svijet bez ljubavi. Nesposobnost prema ljubavi i braku i brižnosti, i žrtve, i odgoju djece postaje masovna bolest. Razaranje sljedećih obitelji. Užasne tragedije kao posljedice bezumne seksualne općinjenosti. Prepad i zavođenje djece i mladeži prema nemoralu i bezbožnosti. Iskorištavanje djece i ubistvo na još nerođeno dijete, viču prema nebu. Aids i spolne bolesti je kao epidemija na cijeloj zemaljskoj kugli.

4.     Društveno uređenje gubi ravnotežu. Dobri postaju autsajderi. Zaglupljivanje obuhvaća masu. Sve više apsurdni zakoni ne služe dobro narodu, već manje dobiti ili ispunjavaju razorni plan mračnih snaga. Iskorijeniti sve, antikultura zapovijeda mislima -, osječaj bezdušnosti – te može izmjeniti gomilu čovječanstva. Orobili su gospodarstvo sa svojim zdravim temeljima, te ona tetura tamo, amo. Propast i bijeda budu uljepšani, Nepravda (na. pr. prijevare u prihodima, bogati žive na račun siromašnih i izdanih) prekriveni velom, da se revolucija u začetku zaguši.

5.     Narodne države su zaštitnici blaga pojedinih naroda a koji puta ćak i etničkih manjina, da budu predani u korist nadolazečem “Jedan svijet” sa svjetskom vladavinom i Antikrista kao svjetskog diktatora. Bezumni ratovi između naroda kao i osvanuće tako zvane “Lupežke države”, trebaju da probude opću želju za sjedinjenjem čovječanstva.

6.     Zločinci životinjskog carstva doživljavaju mjeru kao nikad prije u toj priči. Gen tehnika zahtjeva vivisekciju, seciranje živih životinja. Nemilosrdni političari i suci brinu se za to, da muslimani svuda mogu na okrutni način životinjama prerezati dušnik. Virusi i bakterije su izvan kontrole i dospiju svuda. BSE i slične zaraze i pošasti mahnito djeluju među životinjama.

7.     Užasne su posledice manipuliranjem genima za kloniranje životinja i ljudi. Mješanje bića i ostalih horor bića budu odgajani. To klijalište, taj rasadnik vodi klimatskim katastrofama: olujna nevremena, česte kiše, poplavama, česte morske razine, erozije, klizanje zemljišta, pustošenja, suše i t. d. Uz to dolaze potresi, muke sa skakavcima i njima slično (gledaj bibliju, otkrivanje).

8.     Čovječanstvo je prouzrokovalo otrovanje zraka (blizina ozona zemlji), u vodi, zemlji, i hrani, sve više padaju živa bića kao žrtve. BSE u mesu mnogo vrsti životinja. Štetne materije u svim životnim sredstvima. Nitko više ne može izbjeći opasnim zrakama (ozonska rupa, tehničke sprave). Snažne radionice kao atom-, biološka kemija – psihičko oružje ugrožavaju svakog časa život na zemlji.

9.   Izgleda da zlo posvuda pobjeđuje. Zločin svuda vlada. Duh antikrista ili on sam kao osoba odvodi svo svjetsko gospodarstvo. Nasilje, krv, horor, rat. Jedna bezdušna zajednica bezpomoćno promatra tjeranje zla. Tek kada zlo dostigne najvišu točku, kad su demoni sigurni u svoju pobjedu, umiješa se Bog, pošalje svoje anđele, da održe pravednost i sud o tome, da spase dobro.

Etika-moto godine 2001 savjeti za sve, koji će učestvovati u općem djelu razaranja:

Jer onoga koji ne bude iskazivao milosrđe zadesit će sud bez milosrđa; a milosrđe se smije sudu.
(Jakobus 2,13)

Index  hrvatski -  Deutsch