ETIKA HR

ZAŠTITA OD GRIJEHA

www.etika.com
5.10.2003

91A6

Prokleto Zavodenje -
Seksi odjeca donosi nedace -
Public Sex: Anathema – prokletstvo!!

Aktion anti Asmodi AAA

Kako štitimo nas i ostale u tom zlu Svijetu? Što smije citini jednostavni Krstcanin? Istjerati demone? Apelirati na andjele? Izopciti zavodnike?

SVETO PISMO

Djevojke i zene odijevajte se posteno resite se sa osjecajima svoje casti i cednosti.
(po 1. Timotej 2,9)

Jao si ga onomu, u komu će ljutnja doći.
(Matija 18,8)

Neka je proklet onaj tko ne ljubi Gospodina (1. Korincanima 16,22)

 

SAZETAK

Seksualnost slobodnog zivota je sablast nasega vremena. Sramotno oblacenje je najjaci korijen zla. Ono izaziva grijehe, budi pozude, vodi k pozudi i lama braka. Seksi odijevanje donosi nesrecu, i baca u pokvarenost.

 

Isus Krist i Franciskus su zbog toga mnoga prokletstva izgovorili. Isus je prokleo trnov grm. Franciskus je prokleo jednog neposlušnog Teologa. Franziskus od Assisi-a: Svaki koji više voli mrak nego svijetlo, jer ne zele ispunjavati Bozje molitve, jesu prokleti. (Pismo na one koji vjeruju II,2)

 

Ako Krscanin zeli sprijeciti zlo, smije upotrijebiti sva sredstva i postupke koja su dozvoljena od Isusa Krista i Apostola i Svetih:

-         odvratiti osobe koje su u opasnostii i one koje su opasnost za druge moze i preko Andjele cuvare.

-         povremeno prokletstvo take dugo dok oni koji pokušaju druge voditi u opasnost.

-         za istjerivanje demona (Exorzismus za jednostavne Krscane dozvoljen je samo privatni Exorzismus, na primjer kao forma:"U ime Isusa, blagoslovi, Soton!”)

 

PRIMJERI

Tu liniju postavljamo dalje, koju su poslusni dobri muskarci prvi Krscani starim testamentomi to su Girolamo Savonarola, Andreas Hofer, Vincenzo Salmeri i ostali posteni i srcani ljudi.

 

Osim toga dodajemo s time Gandijev “Experiments with Truthl” dalje.

 

Girolamo Savonarola (12. pred. s. Amos, 28.2.1496):

 

§        Donne, fate ch' elle vostre fanciulle non siano vacche, fatte che le vadino coperte el petto; non portino la coda come le vacche, fatele posare queste veliere, io non dico giŕ che voi andiate col velo torto e male acconcio, ma assetate come donne da bene e oneste.

§        Gospodje ne dozvolite vasim kcerima da naokolo trce kao krave, ucinite da pokriju svoja prsa…

(Hieronymus Savonarola. Prema origalnim svjedocanstvima i veceg dijela netiskanih pisma

Od F.T. Perrens-a. Jedna okrunjena od Francuske akademije i nagradjen spis.
Nakon drugog izdanja knjige, francuskog originala prevedeno od Dr. Joh.
Friedrich Schröder. Braunschweig, Verlag der Schulbuchhandlung. 1858, S. 540f. Le meretrice d´Italia - Die Buhldirnen Italiens
)

 

Andreas Hofer

Pocetkom 19. stoljeca zalili su se tirolski borci za slobodu na sramotnu odjecu mnogih zena. Zalili su se kod zemaljskog zapovijednika Andreas Hofer-u. To je onda to sramotište dano naredbom da se zene moraju cedno oblaciti Ta naredba je dana 25. kolovoza 1809. To vrijedi jos i danas, i ako se zemaljski predsjednik susprostavlja toj naredbi Andreasa Hofer-a uzeti ce si sam svoje dostojanstvo.

Nazalost raspolazemo trenutno samo talijanskim doslovnim tekstom, jer u medjuvremenu uspostvljene Bozen dnevne novine „il mattino“ dana 4.7.1992 orilikom promatra ETIKA – akcija protiv topless na hladnom jezeru i na sjeveru Tirola i njihovih brijegova, što je bilo ocito. Nakraju naredbe kaze:

 

"Molti de´ miei buoni fratelli d´Armi e Difensori della Patria si sono scandalizzate che le donne d´ogni condizione coprano il loro petto e i loro bracci troppo poco, ovvero con pezze trasparenti, ed in conseguenza danno occasione a stimoli peccaminosi, cioche non puň che sommamente dispiacere a Dio, ed a chiunque persona cristianamente. Si spera che affine di tener lontano il castigo a Dio, esse si miglioreranno; in caso contrario dovranno ascrivere a se stesse se in un modo loro disagradevole verrano lordate di ...

Innsbruck 25 agosto 1809"

"Siccome si č veduto che quest´abuso č particolarmente introdotto tra le donne del Tirolo italiano; cosě quest´ordine che č fondato sulla religione e sulla moralitŕ, vien portato a pubblica cognizione dal sottosegnato Comando ...
Rovereto 11 settembre 1809"

Nece bas zacuditi ako netko, dodje na ideju, da ce zadnja bitka na tirolskom brdu biti i zbog tog razloga izgubijena.

 

OTKLANJANJE NEDACA

Tri izvora zla u danasnjem drustvu, moraju se od krscana svim sredstvima i borbom pobijediti:

 

1.   seksualnost slobodnog zivota

2.    zavodnici: djevojke ili djecaci, njihovu nevinost a s time i sposobnost k ljubavi, brak i obitelj, jedan sretni zivot i cesto i nebo otimati.

3.    zavodnice: zensko tijelo bi trebalo biti hram Svetog duha, ali se one sramotno ponašaju u javnosti , i nastoje muškarce namamiti na zlo, razvrat, blud i brakolomstvo.

 

Nasi mnogi, apeli koji se vec tri desetljijeca utjecu na savjest, na razum i sazaljenja zrtvama nisu nista koristili. Da ne nastanu jas vise steta i da se time ne izgube jos vise dusa, objasnjavamo:

 

·        Prokleta budi neuredjena ljubav!

·        Proklet bio seks u javnosti!

·        Prokleti bili oni koji svim oruzjem i sredstvima, sa zavodnicama i zavodnicima u javnosti druge ljude mame na smrtne grijehe i često u pokvarenost strnoglave!

·        Prokleto bilo seksi odjeca!

 

Gospode, učini ta sredstva i oruzje bezopasna i neskodljivo, da jos vise zena i muskaraca i djeca ne propadnu dusevno i tjelesno.

 

Gospode, jacaj dobre koji su protiv zla, protiv nemorala, bezboznost i propast, vodi brigu da u drustvu opet zavlada pristojnost i moral.

 

Gospode, razmnozi vjeru i zastiti moral, da ljubav moze opet uspijevati, da brak i obitelj opet procvatu da zene opet povrate svoje dostojanstvo, da djeca rastu bez krivnje i da muzevi budu dobri ocevi.

 

·        Kao krscani imamo mogucnosti da zamolimo andjela cuvara da pomogne osobi koja je u opasnosti, da nas stiti od osobe koja je za nas ili ostale opasna: Opominjemo li tog covjeka tri puta, da se odrekna svog ponasanja i ako on i  treci put ne slusa, onda......

·        ... molimo Boga - ukiliko on to drzi razumno, ako zavoditelj ili zavoditeljica predstavljaju opasnost za druge, da  nam dade njegovu posebnu zastitu-tako dugo, dokse ljudi (vjerovatno) ne urazumiju i dodju k svijesti, okrenuti se i prestati, druge ljude zavodi ti.

·        Istovremeno malimo za spas grijesnika od vjecnog prokletstva. Mi ne malimo za one kaji su okrutni i bez milosti, i oni koji Boga i dobro preziraju.

 

S obzirom na svake duhovne, koji nasu akciju spasavanja duse i vjere, koji stoje u skladu sa evandjeljem, i opet kritizarati, kazemo kratko i obavezatno!

Tko vam neko drugo evandjelje navijesti, osim onog koje ste vi prihvatili neka je proklet (Galat. 1,8)

Jao si ga vama bezboznici, koji napustate najvece pravilo! Prokleti ste zivi i mrtvi (Jesus Sirach, 41,11,12)

 

Ako je moguce katolickom uredu, da se u Nikaragvi prisili devetogodisnju djevojcicu, na nagovor roditelja lijecnika i organizacije pomoci, jer je dijete zaceto jednim silovanjem, to znaci iz crkve iskljuciti. (Dolomiten, Bozen, 6.3.2002, AFP, APA)

 

U tom slucaju bit ce tesko uzeti u zastitut obitelji, muskarce, zene i djecu. Mi o toj devetogodisnjakinji prihvatljivo i molimo za to jadno dijete, jedna zrtva nasilja, da mu se Bog smiluje i da se to vise ne dogodi.

 

Zasto je nasa akcija odobrena pogledaj ispod Prokletstvo.

 

Svaki krscanin koji je citao nase pismo i slace se s nama, daremo mu punomoc, da isto cini sto i mi – u vjeri Boga svemocnoga.

 

Kroz pismo - kroz svetog kriza oslobodi nas – od nasih – neprijatelj, Gospodine + Boze nas. U ime oca-i sina-i svetoga-duha. Amen.

 

Vjesnik vjere zadnjih vremena AIHS
U Svetoj zemlji Tirol-u, 13.7.2003

Deutsch -  Index hrvatski