ETIKA

BLUDNICA BABYLONA

http://www.etika.com
18.3.1999

HR
92B3

Velika bludnica Babylona u televizoru i internetu

Vjerosvjesnik svrsetka vremena otisak osloboden honorar sa zabiljeskom etika.com AIHS

Objava: Vase tajne otkrivaju se 1999
Najveci dogadaj tisucljeca: nastupanje bludnice Babylona i Antikrista

Bludnica Babylona:
Oci sto dalje! Ruke sto dalje!
Ona nastupa i milion oblicima: u televizoru i internetu, i mnogim drugim mjestima. Ona ne zastaje, sto ona obecava: zemaljsku srecu, vec donosi samo nevolje i muke, zabune i nedace.

Najveci dogadaj krajem deset tisucljeca je zavodenje veceg dijela covjecanstva, kroz moc mraka sto si televizija i internet koriste.

Prenemazeno bacamo pogled s one strane na taj masovni spektakl, tocno na sat okruzen:

Ipak veliki dio ljudi starta na nestvarnost i promjene, te glume na televiziji i internetu, podaju se bludnistvu i bludnici Babylona, koja se razotkriva, bludi i brakolomstvu, i tjera sramotne stvari koje su sveukupno srahote za Boga. (vidi stari testament)

Sto se stanovnicima Sodome i Gomore dogodilo, je jedna vjecna opomena za nas. Kako ce Bog danasnji odpad od vjere i dobre obicaje kazniti, kazu Isus i vjerovjesnici u Novom Testamentu. Zbog toga u velikoj brizi zovemo:

On moze i zeli da vas spasi ako imate povjerenja u njega!

Tko prodaje svoje tijelo, prodaje i svoju dusu. Za sve zene koje se razgolicuju pred drugima ocekuje stravican sok: vidjet ce kakav ishod ce dati pogledi muskaraca na vas, kako im se u srca utiskije brakolomstvo. Neizrecivo cete trpjeti nevolje koje ste pridonijeli, zasmetati ce obitelji, blago ljubavi. A to nece pogoditi samo vas vec i sve one koji su sudjelovali u zlu, onesposobiti ce ljude da budu nesposobni za pravu ljubav, vjernost u braku i k sreci u obitelji. Tad pocinje vrijeme Bozje pravde.

Mi smo sigurni: Bog vise nece dugo gledati, sadasnje zavodenje masa, razvrat, brakolomstvo, pobacaje, i seksualno zlostavljanje, koje je jednom u tisucu godina povijesti u covjecanstvu. On svoje stado ne moze nezasticeno izrucivati zlu, svim legijama zlij duhova, koji oblijetaju zemaljsku kuglu i ugnijezde se u svim kucama.

On ce uskoro uciniti. Kako? Nitko ne zna. Da li kao vatra, koja s neba pada i mnoge unisti (vidi objavu Johannes-a), ili kao grozno gospodstvo antikrista (bas tamo), ili po njegovom dolasku u svojo ljepoti (u 2000, kako Don Gobbi misli), ili u nekom drugom obliku? Sat nitko ne zna, kad ce Gospd doci. Ali ako dode doci ce urediti pravdu. (Biblija saznanja o vjerovanju, Sveti Franziskus).

Dobri Oce, Isuse Kriste, pomozi, Gospodine, spas nas! Oce nas ... Zdravo Marija, molitve Svetog Franziskus-a i Svete Birgitte (neprekidna molitva)

Vjerovjesnici Zadnjih Vremena AIHS

Index hrvatski - - - Retour ETIKA Start